Mor l’actriu barcelonina Sílvia Tortosa als 77 anys


L’actriu catalana Sílvia Tortosa ens ha deixat avui a l’edat de 77 anys a causa d’un càncer de mama amb el que estava lluitant des del 2019. La seva agència de representació ha estat la responsable de donar la trista notícia i agrair les mostres de condol amb aquestes paraules: “Volem transmetre el seu agraïment i estima a tots els seus amics, éssers estimats, admiradors i mitjans de comunicació, que sempre van voler donar suport a la Sílvia al llarg dels seus 60 anys de professió”.

Sílvia Tortosa va néixer a Barcelona l’any 1947, va estudiar arts en l’Escola Massana i interpretació en l’Institut del Teatre de Barcelona. Molt coneguda pels seus papers en sèries tan reconegudes com ‘Curro Jiménez’, ‘Farmàcia de guardia‘, ‘Hospital Royal Manzanares’ o ‘La huella del crimen‘. Com a presentadora va triomfar en el programa musical ‘Aplauso‘. En el món del cinema va participar en ‘El último sábado‘ de Pedro Balaña, ‘Asignatura pendiente‘ o ‘Pánico en el transsiberiano’ amb Christopher Lee, Peter Cushing i Telly Savalas.

La capella ardent estarà el pròxim dilluns 25 de març al Tanatori de les Corts i després descansarà al cementiri de Montjuïc al costat dels seus pares. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de la Sílvia. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu, Sílvia.

Tags: Morts, Silvia Tortosa

Notícies semblants: