Els germans Gasol fan història a l’NBA, els primers germans a qui els hi retiren les samarretes del seu equip.


Aquesta nit els germans Gasol, han fet història en l’NBA convertint-se en els primers germans a qui els hi han retirat la samarreta del seu equip, just ara fa un any el dorsal 16 de Pau va pujar a la zona més alta del pavelló dels Angeles Lakers i aquesta matinada, hora catalana, el dorsal 33 d’en Marc va fer el mateix el Menphis Grizzlies en el FedEx Forum.  Marc Gasol va assistir a la cerimònia acompanyat de tota la seva família, la seva dona, els seus fills, pares i els dos germans, Pau i Adrià, així com els seus companys d’equip.

En Marc va arribar als Estats Units amb setze anys, no com a jugador sinó per acompanyar el seu germà Marc que havia fitxat per l’NBA. La família es va instal·lar allà per donar suport al seu fill gran. Ahir Marc va voler agrair el reconeixement que li han fet amb aquestes paraules:

“És un honor i un orgull, el camí ha estat llarg, però estic identificat amb Memphis, amb la ciutat i amb aquesta franquícia. Somiava amb Michael Jordan, Bird i Magic i ara el meu equip favorit són Tony, Mike i Randolph. Us porto en el cor”. Tot seguit es va descobrir la samarreta amb el 33.

Tags: Marc Gasol, nba, Pau Gasol

Notícies semblants: