Un grup jihadista anima als terroristes a atemptar contra els estadis on es disputa la Champions aquesta setmana


El grup jihadista Estat Islàmic, a través de les xarxes socials ha fet una crida als terroristes perquè atemptin contra els estadis de futbol on aquesta setmana es disputen els partits de quarts de final de la Champions, concretament contra el Santiago Bernabeu i el Metropolitano Arena de Madrid on es juguen aquesta nit el Real Madrid / Manchester City i l’Atlètic de Madrid / Borussia Dortmund respectivament, el Parc dels Prínceps de París on demà el Barça s’enfronta al Paris Saint-Germain i l’Emirates Stadium de Londres on es jugarà l’Arsenal / Bayern Múnic. Tres ciutats europees amenaçades d’atemptats del terrorisme jihadista.

En la publicació es pot veure un cartell en el qual hi ha un home armat amb la cara tapada i el nom dels quatre estadis on es disputen els partits de Champions, acompanyat d’una frase que diu “Kill Them All”, en català “Mateu-los a tots”.

Tags: Atemptats terroristes, Champions

Notícies semblants: