ACTUALITAT

Una nena de dos anys i mig cau per la finestra del cotxe en marxa a la Cerdanya


Els Mossos d’Esquadra han denunciat a la conductora del vehicle a qui li va caure la seva filla per la finestra del cotxe mentre circulava per l’N-260 al terme municipal de Bellver de Cerdanya. La nena que treia el cap per la finestra cau quan la mare gira per agafar la carretera que va cap a Ordèn i Talltendre. Les imatges han estat gravades per la càmera de seguretat que portava al davant un vehicle policial que anava al darrere.

Els Mossos, que han denunciat a la mare per via administrativa i penal per imprudència greu per no dur la nena lligada a la cadireta, han publicat el vídeo al seu perfil de la xarxa X, amb aquesta advertència: “Tan important és portar el sistema de retenció infantil com utilitzar-lo. No fer-ho pot tenir conseqüències molt greus”.

La nena va ser traslladada a l’hospital on va estar 24 hores en observació, però afortunadament no ha patit cap mal, més enllà de l’ensurt que es devia portar. Recordem que és obligatori dur sistemes de retenció infantil adequats per a cada edat dels infants i fins que el nen o nena superi els 135 cm d’altura.

Tags: Accidents, Cerdanya

Notícies semblants: