El camp de flors més gran de Catalunya a poc més d’una hora de Barcelona


A poc més d’una hora de Barcelona trobem el camp de flors més gran de Catalunya, més de quatre hectàrees de camps plens de flors que arriben a la seva màxima esplendor a la primavera i estiu. Ubicat al terme municipal de Capolat, un petit poble de la comarca del Berguedà que no arriba als 100 habitants, també és conegut com el Camp de les 100.000 tulipes.

Des de fa dos anys Niudalia obre les portes als seus camps a partir del mes de marc fins a l’octubre, per gaudir de les diferents espècies de flors. Durant els mesos de marc i abril més de 100.000 tulipes omplen els camps de diferents colors, al juliol i setembre podrem gaudir de la vista de més de 100.000 gira-sols grocs i 20.000 vermells i d’agost fins a l’octubre els camps s’omplen amb més de 20.000 dàlies.

La resta de l’any també podem visitar la granja Niudalia on principalment els infants poden interactuar amb els animals de la granja. També ofereixen altres experiències com fer el teu propi ram, un àpat entre les flors, tallers de plantació, sessions de fotografies, casaments a l’aire lliure i com sempre, visites guiades.

Trobareu més informació i podreu fer la reserva 👉​ aquí.

 

Tags: Capolat, dàlies, gira-sols, Niudalia, Tulipes

Notícies semblants: