La samarreta amb el logotip de Karol G que lluirà el Barça en el clàssic contra el Madrid

Foto: X @FCBarcelona

Des que el patrocinador del FC Barcelona és Spotify en els partits contra el Real Madrid acostumen a fer una samarreta especial amb logotips de cantants, si l’any passat van ser el logotip de l’àlbum Motomami de Rosalia en el partit d’anada i els Rolling Stones en el de tornada, aquest any en el partit que es disputarà el pròxim 21 d’abril al Santiago Bernabeu, serà el de la cantant colombiana Karol G. Les noies també lluiran aquesta samarreta especial en el partit que es juga avui contra el Vila-real a l’estadi Johan Cruyff.

A la samarreta de la Karol G que es va posar a la venda ahir, es pot veure un cor amb espines amb el seu nom al mig, que la cantant utilitza com a logotip i porta tatuat al seu brac. Han tret a la venda 1.899 samarretes d’aquesta edició limitada i 22 d’una edició exclusiva amb la signatura dels jugadors i jugadores titulars dels dos partits.

El preu de la samarreta edició limitada és de 399 € i l’edició especial amb la signatura dels jugadors i jugadores és de 2.999 €. Ja estan disponibles a les botigues oficials i en línia del club blaugrana, així com a la web oficial de la cantant.

Tags: clàssic, Karol G, Samarreta Barça

Notícies semblants: