Alerta alimentària per una tauleta de xocolata de Mercadona

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), ha obert una alerta alimentària després que fos informada per les autoritats competents de la Comunitat Valenciana, de la presència d’un cos estrany en una tauleta de xocolata de la marca Hacendado, procedent de Portugal i distribuïda per les botigues de Mercadona de tot el país.

Es tracta de la tauleta de xocolata negra 72% amb ametlles de la marca Hacendado, de 200 grams de pes, amb data de consum preferent 31.05.2025 i número de lot I23325M1. S’ha procedit a retirar totes les existències d’aquest producte, però l’AESAN demana que si en tenim alguna tauleta d’aquesta xocolata a casa, estem alerta i no la consumim.

Tags: alerta alimentària, Mercadona, xocolata

Notícies semblants: