La Sagrada Família celebra Sant Jordi amb una programació especial i entrades gratis.


Com ja és tradició per la diada de Sant Jordi la Sagrada Família ofereix una visita gratuïta a tots els que tinguin per nom Jordi, Jordina, Jorge o Jorgina o els equivalents en altres idiomes, com per exemple George en anglès, Giorgio en italià o Georges en francès. Podran entrar gratis a la basílica amb un acompanyant i sense reserva prèvia.

Aquest any i amb motiu de la festa tan especial de Catalunya, també oferiran la projecció d’art digital ‘Rosa, Rosae‘, creada amb intel·ligència artificial especialment per aquesta ocasió. És una projecció artística inspirada en Gaudí en la que es dialoga amb l’escultura de Sant Jordi, obra de Josep Maria Subirachs. La peca va acompanyada d’una composició musical interpretada per l’orgue del temple. Tota una experiència artística de formes, colors i música que es projectarà en una pantalla gegant.

Es podrà gaudir d’aquesta projecció entre el 22 i el 27 d’abril. La tarda del 22 d’abril oferiran una visita guiada a la Basílica, fora de l’horari habitual, per a 90 persones amb un acompanyant, per gaudir de l’espectacle de llum que té el temple al capvespre. El dia 18 d’abril es farà un sorteig per atorgar aquestes 90 entrades dobles, per participar s’ha de fer la inscripció entre el 12 i el 18 d’abril en aquest 👉​ enllaç.

Tags: Sagrada Familia, Sant Jordi

Notícies semblants: