ACTUALITAT

La policia busca un home que va atacar i ferir a dos treballadors d’una protectora d’animals de Figueres.


Ahir a la tarda un home va entrar en una protectora de Figueres per agredir als gossos i va atacar i ferir a dos treballadors del centre amb els qui es va enfrontar. Segons explica l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef Creus que ahir al vespre es va desplaçar fins a la protectora per aclarir el que havia passat, l’home és una persona coneguda per la policia, que viu d’okupa en un pis proper, ha entrat a la gossera, ha ferit dos gossos i s’ha enfrontat amb els responsables de l’establiment, ferint-ne a dos.

Les dues persones ferides lleu van ser ateses a l’hospital de Figueres i posteriorment van poder marxar als seus domicilis. Pel que fa als gossos, l’alcalde afirma que no hi ha hagut cap gos mort, notícia que havia publicat algun mitjà de comunicació, hi ha dos de ferits, un lleu en la mandíbula i en una pota que ha estat atès pel servei veterinari de la mateixa protectora i l’altre més greu que ha patit cremades i ha estat traslladat a un hospital veterinari de Girona.

Durant tota la nit hi ha hagut un dispositiu policial de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra per la zona, per tranquil·litat dels veïns i per tal de localitzar a l’agressor.

Tags: Agressions, Figueres

Notícies semblants: