Mor Ferran Estrada, l’icònic trompetista amb barretina que animava al Barça.


Ferran Estrada Porta, icònic trompetista que sempre anava amb barretina i animava al Barça amb la seva trompeta des de la grada de l’estadi, va morir ahir a l’Hospital Clínic de Barcelona als 91 anys a causa d’un ictus. El seu somni era ser president del club de la seva vida, per això es va convertir en el soci que més cops es va presentar a les eleccions a la presidència del Barça. Des de l’any 1985 cada cop que hi havia eleccions, ell recollia signatures per a presentar-se.

En les darreres eleccions del 2021 va afirmar que es presentava per a “humanitzar el club, ja que en aquests moments era un cavall desbocat i no hi ha qui el pari”. En els darrers mesos acostumava a anar a veure com anaven les obres del Camp Nou, malgrat que ho havia de fer en cadira de rodes.

El sepeli se celebrarà a l’Església de Sant Salvador de Gerb (Lleida) demà dissabte 4 de maig a les 10:30 hores, poble natal de Ferran Estrada. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Ferran. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: BARÇA, barretina, Ferran Estrada, Morts, trompetista

Notícies semblants: