Reobre el Bulevard Rosa com a Museu d’Experiències


El pròxim dimarts 14 de maig reobrirà el Bulevard Rosa, la galeria comercial del passeig de Gràcia, 55 de Barcelona oberta el 1978 que va captar l’atenció dels barcelonins i barcelonines durant quaranta anys. Aquest cop no estarà plena de botigues de roba, accessoris o joieries, sinó que acollirà un Museu ple d’Experiències, sota el nom de ‘White Rabbit-The Off Museum’. De Bulevard Rosa passem a Conill Blanc.

L’any passat es va parlar que potser obriria una nova botiga de Decathlon o de Primark, però la família Vives, propietària de la galeria s’ha decidit per un Museu experiencial, on podrem gaudir de sales immersives, de realitat virtual, escultures, murals, experiències lumíniques, etc. La finalitat d’aquest museu és donar a conèixer als visitants la cultura i tradicions de la ciutat des de la perspectiva dels ciutadans de Barcelona.

En un recorregut de 1.200 m² hi haurà un total de 10 instal·lacions, des de les festes de barri, els capgrossos, l’ou com balla, els castellers, un caganer gegant, els correfocs, la llegenda de Sant Jordi i Sant Joan o les festes nocturnes de les sales de la ciutat, sense oblidar el Modernisme i la Barcelona olímpica. Per a fer-ho realitat la família Vives ha comptat amb la col·laboració de Summa Branding, una empresa catalana que va ser la primera consultora espanyola especialitzada en la creació i gestió de marques.

Tots els artistes que han participat en la creació d’aquest ‘museu’ tenen a veure amb Barcelona, com la Fura dels Baus encarregats de l’espectacle de la inauguració dels Jocs Olímpics del 1992 o l’artista creador de murals Tvboy, entre altres. Els preus de les visites estarà entre 13 i 25 euros i es faran en grups de 15 persones.

El Caganer gegant

Tags: Bulevard Rosa, Experiències

Notícies semblants: