Els cotxes de Fórmula 1 desfilaran pel centre de Barcelona


El pròxim 19 de juny podrem gaudir d’una cursa de Fórmula 1 pel centre de la ciutat de Barcelona, concretament desfilaran pel passeig de Gràcia. Coincidint amb la cursa que se celebrà el cap de setmana del 21 i 23 de juny al circuit de Montmeló, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya volen donar llum a aquest esport i evitar que la Fórmula 1 abandoni el circuit de Montmeló amb qui té contracte fins al 2026.

Dimecres 19 de juny  a la tarda els bòlids que poden sobrepassar els 300 km/h, desfilaran pel passeig de Gràcia per acabar davant un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, la Casa Batlló. Segons declaracions del regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, volen “fer vibrar la ciutat, volem popularitzar un esport que molts veïns tenen dificultat per anar a veure, i per això l’aproparem a la ciutat”.

El centre de la ciutat es convertirà en un circuit, amb els boxs ubicats a la ronda Universitat/Plaça Catalunya i davant la Casa Ametller se situarà la zona VIP pels espectadors. Des del dissabte 15 fins al 22 de juny la Plaça Catalunya acollirà la ‘Fan Village’, és a dir el lloc de trobada pels aficionats d’aquest esport, on hi haurà una exposició de vehicles, simuladors, un podi i fins i tot es podrà aprendre com es canvien les rodes. Quan acabi la desfilada/cursa els pilots s’aproparan a la ‘Fan Village’ per saludar als visitants i també hi haurà parades de menjar i marxandatge així com concerts. Serà la Gran Festa de la Fórmula 1.

Tags: Fórmula 1 - Passeig de Gràcia

Notícies semblants: