El DHub de Barcelona acull ‘Connectem’ un recull dels 40 anys d’història de TV3 i Catalunya Ràdio.


El Museu del Disseny de Barcelona ubicat a la plaça de les Glòries, acull des d’avui i fins al 25 d’agost l’exposició ‘Connectem’, un recull dels quaranta anys d’història de la radiotelevisió catalana. Un espai de 900 m² dividits en quatre zones per fer un recorregut per aquestes quatre dècades de vida de TV3 i Catalunya Ràdio.

📺​ Connectem l’actualitat: dedicat a la informació, amb protagonistes com “El matí de Catalunya Ràdio”, l'”InfoK”, el “30 minuts” i els canals de 24 hores de notícies de televisió i ràdio.

📺​ Connectem històries: destinat a la ficció. Aquí es rememoren les sèries més famoses com ‘Poble Nou’ o ‘La Riera’, escoltarem les sintonies i podrem veure personatges entranyables que han entrat a les nostres cases a través de la pantalla en aquests quaranta anys.

📺​ Connectem somriures: l’espai sobre l’entreteniment. En aquest espai els protagonistes són els concursos, els programes de paròdia o humor, els culturals, els d’entrevistes o musicals.

📺​ Connectem amb tu: tracta sobre el servei i la participació. Dedicat als programes en els quals participen activament els espectadors, com La Marató, el Club Super 3, ‘El Temps’ on la gent envia fotografies des dels seus pobles o ciutats o el programa de Catalunya Ràdio, ‘La nit dels ignorants’, entre altres.

Al final també hi ha un espai dedicat a 3Cat en la que es mostra com podria ser aquesta plataforma d’aquí a quaranta anys, l’any 2064. En aquest últim espai 3Cat ha comptat amb la col·laboració d’alumnes dels graus de Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Pompeu Fabra.

Durant el recorregut per aquests espais els visitants podran veure com és un plató del Telenotícies amb un croma inclòs, un estudi de Catalunya Ràdio, el mobiliari utilitzat en sèries o programes, objectes que sortien en els programes del Club Super 3 com el monopatí d’en Petri, figures a mida real de personatges de sèries molt populars entre els nens, com Son Goku de Bola de Drac.

Tags: Catalunya Ràdio, Connectem, Exposicions, TV3

Notícies semblants: