Desplaçament històric a Bilbao per la final de Champions de les noies del Barça


Bilbao es tenyeix de blaugrana aquest cap de setmana, amb motiu de la final de la Champions del futbol femení que el Barça jugarà aquesta tarda a les sis a l’estadi de San Mamés. S’espera un desplaçament històric amb unes 40.000 persones. Les entrades per aquesta final ja fa temps que estan esgotades, però hi ha culers que han viatjat a Bilbao, encara que no tenen entrada per simplement viure de prop un esdeveniment històric, la possible consecució de la tercera Champions del Barça femení i el pòquer de títols de la temporada 2023-2024.

Serà la mobilització més gran de la gent culer per veure un partit del futbol femení i el segon en la història del club, darrere de la final de la Champions masculina del 1986 jugada a Sevilla quan es van desplaçar fins a la capital andalusa 50.000 persones. El FC Barcelona ha organitzat 22 autocars per als seus socis i molts altres viatgen pel seu compte en cotxe, avió o tren.

Ahir a la tarda ja es començaven a veure culers amb les seves samarretes i banderes pels carrers de Bilbao i cadenes de ràdio com RAC1 o Catalunya Ràdio, ofereixen els seus programes des de la capital de Biscaia. Ara només cal que les noies tornin a Catalunya amb la tercera copa de Champions.

Tags: BARÇA, final Cahmpions femenina

Notícies semblants: