Nova atracció al Tibidabo, ‘Merlí’, la caiguda lliure més alta de Barcelona


El Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona, inaugurarà a finals d’aquest mes una nova atracció, la caiguda lliure més alta de Barcelona que estarà culminada per un estel, semblant al de la Sagrada Família, que il·luminarà la ciutat. Una atracció per agosarats i no apta pels que pateixin de vertigen, ja que té una altura de 52 metres. El que s’atreveixi a pujar podrà gaudir d’unes vistes de la Ciutat Comtal en 360° a una altitud sobre el nivell del mar de quasi 600 metres.

Per decidir el nom de la nova atracció del Tibidabo es va fer a través d’una consulta als treballadors de l’empresa que gestiona el parc, Barcelona Serveis Municipals (BSM), que van decidir ‘Merlí’, perquè sembla una vareta màgica amb un estel a la punta. Serà la vareta màgica més alta i es podrà veure des de la ciutat i tot l’entorn de la Serra de Collserola.

Ja està tot a punt per a la inauguració, aquesta setmana han acabat de muntar-la i l’estel ja es pot veure al cim. ‘Merlí’ està ubicada a la primera planta del parc, la planta Aventures, al costat de l’atracció Globus.

Tags: parc atraccions, Tibidabo

Notícies semblants: