El capità del Girona presenta la samarreta de la pròxima temporada

El Girona FC ha fet una temporada històrica, una temporada que significarà un abans i un després de l’equip de Montilivi. Per primer cop a la història disputaran la Champions en classificar-se en tercera posició de la Lliga, darrere el Real Madrid i el Barça.

Aquests darrers dies es va filtrar com serà la samarreta per a la pròxima temporada, encara que el club no ho ha fet oficial, ja s’està veient per les xarxes socials i ahir en la celebració que va fer el club al balcó de l’Ajuntament de Girona per la seva extraordinària temporada, el capità Aleix Garcia la va presentar, la duia posada sota la samarreta de la celebració.

La samarreta de la primera equipació i que lluiran a Europa els jugadors del Girona, deixa enrere les clàssiques línies verticals vermelles i blanques, per passar a ser l’element heràldic que figura en l’escut del club i de la ciutat, que simbolitza les aigües dels quatre rius que travessen la ciutat, Ter, Güell, Galligants i Onyar. Són vaires vermelles sobre el fons blanc de la samarreta.

Tags: Girona, Samarreta

Notícies semblants: