Avui el passeig de Gràcia de Barcelona s’omple de pianos de cua.


Avui el passeig de Gràcia de Barcelona, des de les onze del matí fins a les vuit del vespre, es converteix en un gran auditori a l’aire lliure. El Concurs Internacional de Música Maria Canals, en col·laboració amb la Fundació Occident, han instal·lat 10 pianos de cua en llocs emblemàtics del passeig.

Professionals de la música, aficionats o qualsevol persona que vulgui, podrà tocar un d’aquests pianos, perquè els vianants gaudeixin d’un dia de concerts a l’aire lliure. Aquest projecte, anomenat ‘La teva ciutat s’omple de pianos’, vol promoure la pràctica de la música a través de la participació ciutadana.

Ubicació dels 10 pianos que estaran avui en el passeig de Gràcia

​🎹​ Núm. 2 – Companyia d’assegurances Occident
​🎹​ Núm. 17 – Oficines de Wework
​🎹​ Núm. 38-40 – Hotel Mandarin i Galeria ART
​🎹​ Núm. 43 – Casa Batlló
​🎹​ Núm. 74 – Boutique Dior
​🎹​ Núm. 79 – Botiga de roba Pinko
​🎹​ Núm. 92 – Casa Milà (La Pedrera)
​🎹​ Núm. 99 – Boutique Montblanc
​🎹​ Núm. 110 – Botiga Macson
​🎹​ Jardinets de Gràcia (Jardinets de Salvador Espriu).

A més, des del passat 14 de març, la plaça Catalunya compta amb un piano, el primer piano de cua solar sostenible d’Espanya, a la cantonada amb la rambla de Catalunya, a disposició de qui el vulgui tocar i amb voluntat de permanència. També ha estat una iniciativa del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Aquest piano ha estat ha dissenyat especialment per a espais exteriors i per suportar qualsevol inclemència meteorològica.

Tags: Passeig de Gràcia, Pianos

Notícies semblants: