El cant dels Segadors, desplegament de l’Estelada i escridassada monumental a Salvador Illa a la Patum de Berga

Com ja és tradicional cada any el Cant dels Segadors i el desplegament de l’Estelada a la plaça de Sant Pere de Berga, dona el tret de sortida a la gran festa de la Patum. Una plaça plena de gom a gom que cada any vibra en escoltar l’himne del nostre país.

Enguany el convidat Salvador Illa, candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, va ser rebut amb xiulets i crits d’independència quan va fer presència al balcó de l’Ajuntament.

Persones amb diversitat funcional, usuàries de la Fundació La Llar que promou i impulsa la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones de la comarca del Berguedà amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o dificultats en el desenvolupament, han participat en la gran festa de Berga amb la Patum de la Llar, una Patum adaptada que salta a la plaça de Sant Pere, actualment ja es considera com un acte més de la festa.

Aquest any els Gegants de la Patum estrenaven vestits.

Tags: ELS SEGADORS, Estelada, La Patum, Salvador Illa

Notícies semblants: