L’anunci d’Estrella Damm 2024, un viatge per la Catalunya del 78


Com ja és tradicional cada any a l’inici de l’estiu la cervesera catalana Estrella Damm treu un nou anunci que acostuma a ser molt popular amb milers de visualitzacions a les xarxes socials. El d’aquest 2024 és un viatge per la Catalunya del 78. La música és ‘Yes Sir, I Can Boogie’, en català ‘Sí senyor, puc ballar’ del duo Baccara, cançó del 77 que va tenir molt èxit a tota Europa.

La història del vídeo tracta d’una noia que troba una caixa de fotografies antigues de la seva àvia i que corresponen a l’Estiu 78, títol del vídeo. La noia decideix reproduir aquelles vacances de l’àvia morta visitant els indrets de Catalunya i Menorca que la seva àvia va fotografiar. De Catalunya podem veure des del gòtic de Barcelona, fins a Cadaqués i altres paisatges de la Costa Brava, de Menorca, les platges de Pregonda i Es Talaier, entre altres.

La cançó de les Baccara, és versionada per la cantant britànica Debbie Ehirim que té un estil musical entre el soul i el gòspel. L’anunci acaba amb un clar missatge a la cervesa més popular a Catalunya: ‘Canviï el que canviï, que l’important mai canviï’.

Tags: Anunci, Estrella Damm

Notícies semblants: