Barcelona inaugura un Museu de Guitarres de grans estrelles del Rock


Dijous passat es va inaugurar al carrer Portaferrissa, 16 de Barcelona el ‘Guitar Legends Hall’, un museu de guitarres elèctriques que han estat en mans de grans estrelles del Rock. En ell es pot repassar la història del rock del segle XX a través de les guitarres d’artistes com Bono, Bon Jovi, George Harrison, AC/DC, Kiss, Metallica, Dire Straits, Queen, Pink Floyd, Aerosmith, The Cure, Medina Azahara, The Rolling Stones o Led Zeppelin.

Aquest és el primer museu d’Europa d’aquestes característiques. Més de 50 guitarres de sèries limitades o que han estat utilitzades per aquests músics són les protagonistes del ‘Guitar Legends Hall’. Una experiència immersiva i sensorial per endinsar-nos en el món del rock a través de les guitarres. L’impulsor d’aquesta idea ha estat el col·leccionista Juan José Castellano, que durant anys ha viatjat per tot el món a la recerca de les guitarres famoses i les anava incorporant a la seva col·lecció. Castellano no vol parar aquí, vol continuar buscant nous instruments per poder anar ampliant el fons del museu.

El museu ubicat en un espai de més de 1.000 m²,  es divideix en diverses sales segons les èpoques del rock, disposen d’elements interactius, s’ofereixen experiències immersives amb hologrames d’artistes i fins i tot els visitants podran tocar alguna de les guitarres. També hi haurà altres activitats, com conferències, exposicions o tallers.

El preu de l’entrada amb audioguia és de 18 € i la podeu comprar 👉​ aquí.

Tags: Barcelona, Guitar Legends Hall, Museu de guitarres

Notícies semblants: