El Mago Pop, Rècord Guinness per ser l’artista amb més èxit a Broadway


Antonio Díaz Cascajosa, més conegut com el Mago Pop, el primer il·lusionista europeu a tenir un programa de televisió unipersonal amb emissió en més de 150 països a través de Discovery Channel, ha rebut aquesta matinada a Nova York el títol d’un Rècord Guinness per ser l’artista més exitós de Broadway, exactament per haver obtingut la ‘Major recaptació setmanal en un espectacle unipersonal en Broadway’.

L’any passat el Mago Pop va representar al teatre Barrymore de Nova York el seu espectacle ‘Nada és imposible, pel qual en la setmana del 20 al 27 d’agost, va recaptar 2.717.000 de dòlars. Anteriorment, aquest rècord l’havien aconseguit el músic Bruce Springsteen i l’actor i cantant i Hugh Jackman. El mag de Badia del Vallès va ser l’artista més taquiller d’Europa entre el 2016 i 2019.

Després de rebre el reconeixement, Antonio Díaz, va dir que quan era adolescent somiava en tenir el seu propi espectacle, però mai s’hauria imaginat l’èxit que ha tingut. Ara portarà el seu show per molts teatres del món, però afirma que el que també desitja és passar llargues temporades a Catalunya. El Mago Pop és el propietari del Teatre Victòria de Barcelona on l’any passat es va consolidar com l’espectacle que més entrades ha venut al llarg de la història de la Ciutat Comtal. També és propietari del teatre Branson Magic Theatre de Misuri, als Estats Units.

Tags: Broadway, Mago Pop, Record Guinness

Notícies semblants: