On trobar les Millors Coques de Sant Joan del 2024


Com ja és tradicional per aquestes dates, cada any se celebra un concurs per triar les millors coques de Sant Joan, en les diferents categories. El jurat format per 18 professionals del sector ha triat les millors entre les 250 elaboracions que s’han presentat al concurs que es va celebrar a l’antiga fàbrica Estrella Damm, el passat 31 de maig. Els guanyadors de cada categoria d’aquesta VI edició, han estat:

🏅​ Coca Tradicional de fruites: Pastisseria Pachi Larrea del Passatge Mercè Rodoreda, 2 de Castelldefels.

🏅​ Coca de crema i pinyons: La Palma Pastissers de la Carretera de Barcelona, 572 de Sabadell, de l’Av. de la Generalitat, 90 de Barberà del Vallès i de la Rambla del Celler, 15 de Sant Cugat del Vallès.

🏅​ Coca Creativa: Nova Brunells del carrer Princesa, 22 de Barcelona.

🏅​ Coca Llardons: Pastisseria Muntada del Passeig, 27 de Castellar del Vallès.

🏅​ Coca Xocolata: Forn Gil del carrer Navas de Tolosa, 263 de Barcelona.

El concurs organitzat per l’agència de comunicació gastronòmica Sr. i Sra. Cake compta amb el suport de la Federació de Gremis Flequers i el Gremi de Pastisseria de Girona. Per evitar el malbaratament alimentari, totes les coques presentades es donen a la Fundació Canpedró que les distribuirà entre persones vulnerables.

Tags: Millor Coca de Sant Joan

Notícies semblants: