Quatre càmpings catalans entre els millors d’Europa segons els ‘ACSI Awards 2024’


Quatre càmpings catalans han estat premiats en els ‘ACSI Awards 2024′, atorgats per la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional, a través d’una votació entre uns 50.000 campistes d’arreu d’Europa.

⛺​ Càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador, premiat en la categoria de Millor càmping d’Europa. De les Dunes destaquen la pintoresca badia de Roses, que és un càmping modern i luxós, amb intimitat i ombra proporcionada per les plantes que envolten i que és tot un referent en sostenibilitat. Ha obtingut una puntuació de 8,4.

⛺​ Càmping Joan de Cambrils, a la Costa Daurada, premiat en la categoria de Millor restaurant de càmping, amb una puntuació de 8,2. El restaurant amb unes grans vistes ofereix una carta amb plats de molt bona qualitat. També destaquen el parc infantil, amb animacions per a totes les edats.

⛺​ Càmping Aquarius també de Sant Pere Pescador, premiat en la categoria Càmping més cordial amb els gossos, amb una puntuació de 8,5. Destaquen que a més d’acceptar mascotes, és un càmping per no avorrir-se, ja que disposen d’animació per a totes les edats.

⛺​ Càmping Cala Pola de Tossa de Mar, premiat en la categoria de Càmping amb els millors sanitaris, amb una puntuació de 5,9. Aquest càmping té parcel·les en primera línia de costa, des de les quals es pot accedir directament a la platja.

Podeu veure tots els guanyadors 👉 aquí. 

Tags: Millors càmpings

Notícies semblants: