Pere Romeu, nou entrenador del Barça femení

Foto: FC Barcelona

El Barça va anunciar ahir qui serà el substitut de Jonatan Giráldez a la banqueta del Barça femení, es tracta de Pere Romeu que ha fitxat per dues temporades. No és una cara nova a Can Barça, Romeu formava part de l’equip tècnic de Giráldez. En una entrevista a One del FC Barcelona, Romeu afirma que l’apassiona la seva professió i se sent un privilegiat per poder entrenar un equip del club de la seva vida.

El segon entrenador serà Rafel Navarro que forma part de l’equip tècnic del club des del 2019. Tots dos tenen un repte al davant, igualar la millor temporada possible que va fer Jonatan Giráldez aquest any, guanyant els quatre títols Champions, Lliga, Copa de la Reina i Supercopa. Romeu diu que la seva gran motivació és repetir-ho la pròxima temporada.

Romeu va començar en l’equip tècnic del futbol formatiu masculí del Barça i després de passar per un equip de Romania va tornar al Barça per incorporar-se a l’equip femení. Només demana a l’afició: “Que continuïn confiant en elles, perquè estic convençut que treballarem moltíssim en el dia a dia per tornar a dur èxits a l’afició i al club”.

Tags: BARÇA, entrenador, femení, pere romeu

Notícies semblants: