Pep Guardiola visita per sorpresa el Pep Summer Camp de Rialp

Foto: X – @PepSummerCamp

El passat cap de setmana, Pep Guardiola va visitar per sorpresa el Pep Summer Camp de Rialp, un campus de futbol d’estiu que ell dirigeix i que va néixer per transmetre els coneixements d’en Pep, la seva passió i els seus valors i els de la seva gent més propera als més petits i de tots els nivells. La pilota, com ho és en els entrenaments i els partits dels equips que dirigeix el Pep, és la gran protagonista.

El Pep Summer Camp es fa cada estiu a Rialp, al Pallars Sobirà, en unes instal·lacions de primer nivell que compten amb dos camps de gespa natural perfectament cuidats, un de Futbol 11 i un de Futbol 7, així com dues pistes de Futbol 5, un pavelló poliesportiu per a practicar bàsquet, handbol i voleibol, dues piscines, una a l’aire lliure i una a l’interior de l’hotel Condes del Pallars, i gimnàs.

Dissabte passat els 300 nens i nenes d’entre 6 i 16 anys que estaven al campus van rebre la visita d’en Pep Guardiola, van escoltar les seves xerrades i un per un es van fotografiar amb el tècnic del Manchester City. A causa de la pluja es va haver de canviar la ubicació dels actes que es van traslladar a una pista coberta al costat del camp de futbol.

Els participants fan dos entrenaments diaris, el del matí més tècnic i a la tarda es fan tornejos de Futbol 7 i Futbol 11. També fan altres activitats com bàsquet, handbol, futbol sala i una estona diària de piscina. A les nits fan una olimpíada nocturna.

 

Tags: Pep Guardiola, Pep Summer Camp

Notícies semblants: