Les fotografies de Leo Messi banyant a Lamine Yamal, quan aquest tenia cinc mesos


A vegades la vida ens sorprèn amb coincidències inversemblants, com la que aquests dies s’ha fet pública sobre unes fotografies on podem veure com Leo Messi està banyant un nadó de tan sols cinc mesos. El sorprenent és que aquest nadó no és un altre que Lamine Yamal. Ningú es podria imaginar que el millor jugador del món i potser de la història del futbol, estava banyant a una de les promeses que podria arribar a agafar-li el relleu a l’argentí.

Aquestes fotografies es van fer l’any 2007 per a un calendari solidari impulsat per la Fundació del Barça, Unicef i el diari ‘Sport‘. El calendari mostrava els jugadors del Barça amb nens i nenes de famílies vulnerables i a Lamine Yamal li va tocar Leo Messi. La família Yamal es va inscriure en un sorteig que Unicef feia al barri de Rocafonda de Mataró, per participar en el calendari. Lamine va guanyar i la sort va alinear als dos astres del futbol.

Les fotos han passat desapercebudes fins ara, ningú s’havia donat que el petit era Lamine Yamal. El pare de Yamile recordava que havien fet aquestes fotos i ho va dir públicament, però ningú sabia on podien estar, fins que un periodista del diari ‘Sport‘, propietari de les fotografies, les va trobar. L’autor de la fotografia Joan Montfort, en declaracions a RAC1 diu: “Em van dir que el nano era el Lamine, i aquí esclata tot, hem trobat una petita joia que estava amagada”. Unes fotografies que ja han fet la volta al món. Segur que si algú guarda aquest calendari té un bon tresor.

Tags: Fotografies, Lamine Yamal, Leo Messi

Notícies semblants: