Video Catalunya el millor país del món


0
17.8k shares

 

Videoclip  Catalunya el millor país del món. Si t’agrada Comparteix-ho!

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0
17.8k shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
85
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
6
Em diverteix
M'agrada M'agrada
32
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
9
m'entristeix
M'interesa M'interesa
6
M'interesa
Em fascina Em fascina
22
Em fascina

6 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Es veritat Catalunya es el més maco i millor país del món gastronomía, paisajes,cultura, historia i la seva gent!!!!! es vertat!!! ho tenim !!!!!TOt!!!

  2. Soc i amb sento català, pero no es aixo companys no es aixo, crec sincerament que cap país, cap territori es millor que un altre, tots tenen i tenim coses que san de millorar i moltes (¡¡¡ Es podria fer un vídeo també del que ens manca !!!) quant veig aquestes afirmacions tan contundents, els pels sem posant de punta, opino que no necessitem se el millor país, tan sols necessitem, ser un bon país amb llibertat.