Recepta de Cuina, Com es fa – Albergínies farcides


Ingredients:

  • 4 albergínies
  • 750 grams de carn picada, de vedella, porc o mixta, el que preferiu
  • Una ceba mitjana
  • Un gra d’all
  • Formatge ratllat
  • Dues cullerades de salsa de tomàquet fregit
  • Dues cullerades de salsa beixamel
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
  • Orenga.

Preparació:

Obrir les albergínies per la meitat i amb una cullera buidar-les i reservar la carn.

En una paella amb dues cullerades d’oli, fer un sofregit amb la ceba i l’all, a mitja cocció afegir la carn de les albergínies tallada a trossos petits i deixar que vagi fent xup-xup uns 10 minuts a foc lent.

Afegir la carn picada, salpebrar i deixar fer uns cinc minuts més.

Incorporar el tomàquet i la beixamel, remenar bé i afegir l’orenga.

Farcir les albergínies amb aquesta pasta, posar formatge ratllat pel damunt i una mica més d’orenga.

Posar-les al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 10 minuts, els darrers cinc minuts engegar el gratinador.

Servir acompanyades d’unes làmines de carabassó escaldat.