Recepta de Cuina, Com es fa – Pizza Catalana


Ingredients:

  • Una base de pizza
  • Una botifarra crua
  • Mitja botifarra negra
  • Una botifarra de perol
  • Tomàquet fregit
  • Orenga
  • Oli d’oliva verge extra
  • Quatre ous de guatlla
  • 80 grams de mozzarella ratllada

Preparació:

Estendre la base de la pizza i cobrir-la amb el tomàquet fregit i espolsa una mica d’orenga pel damunt

Desfer la botifarra blanca i la negra i escampar-les per sobre la base. Reservar algun tros per decorar pel damunt

Tallar la botifarra de perol en trossets petits i afegir-los

Cobrir-la de mozzarella i escampar una mica d’orenga

Posar unes rodanxes i els quatre ous de guatlla

Tirar una mica d’oli pel damunt i ficar al forn, prèviament escalfat a 200 graus, entre 8 a 10 minuts.