Recepta de Cuina, Com es fa – Remenat d’ous amb salmó fumat


1

Ingredients:

  • Dos ous
  • 50 grams de salmó fumat
  • Una torrada de pa
  • Dues rodanxes de tomàquet
  • Alfàbrega fresca
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Batre els ous, salpebrar i posar-los en una paella amb oli ven calent.

Remenar contínuament i afegir el salmó tallat a trossos, remenar una mica més i treure del foc

Torrar una llesca de pa

Amanir el tomàquet

Muntar el plat amb l’ajuda d’un motlle i espolsar pel damunt l’alfàbrega picada ben petita.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.