Ingredients:
- 500 grams de farina
- 30 grams de llevat fresc
- Una culleradeta de sal
- Un got d’aigua
- 30 grams de mantega
- Una cullerada d’oli d’oliva verge extra
- Una albergínia
- Un pebrot vermell
- Olives negres
- Cinc o sis salsitxes
Preparació:
Posar la farina en forma de volcà sobre el marbre i col·locar al centre la resta d’ingredients, excepte l’oli.
Treballar-ho amb les mans fins que tingui consistència i es desenganxi fàcilment del marbre
Deixar que reposi la massa en un lloc temperat i tapada amb un drap, procurant que no li toqui l’aire. Deixar-la, aproximadament 3 hores, fins que fermenti i dobli la seva mida
Tornar a posar la massa al marbre, afegir l’oli i treballar-la fins que absorbeixi tot l’oli i la massa quedi suau i elàstica. Deixar-la reposar 30 minuts més, tapada.
Mentrestant, escalivar el pebrot i l’albergínia, pelar-los, treure les llavors i tallar-los a tires llargues
Enfarinar la safata del forn, estirar la massa, donant-li forma de coca.
A sobre, col·locar el pebrot i l’albergínia, les salsitxes i les olives
Posar-la al forn preescalfat a 180 graus, uns 30 minuts.