Ingredients:
- Un quilo de tomàquets madurs
- 200 grams de pa del dia anterior
- 100 grams d’oli d’oliva verge extra
- Un gra d’all
- Un ou dur
- 50 grams de pernil ibèric
- Sal
Preparació:
Tallar els tomàquets a daus i posar-los junt amb l’all i una mica de sal, en una batedora (no cal pelar els tomàquets, ja que un cop triturats els passarem per un col·lador).
Passar el tomàquet per un col·lador xinès i afegir el pa a trossets. Deixar remullar uns deu minuts.
Tornar a batre, afegint l’oli, rectificar de sal, treure’l i deixar-lo refredar a la nevera una hora com a mínim.
Posar tres talls de pernil ibèric entre dues làmines de paper de forn. Amb el forn preescalfat a 200 graus, ficar-ho fins que quedi cruixent.
Servir en un bol amb el pernil i l’ou dur tallat a trossets petits.