CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Flam de Torró de Xixona

Ingredients:

  • Mig litre de llet sencera.
  • Quatre ous.
  • Mitja tauleta de torró de Xixona.
  • Quatre culleradetes de sucre.
  • Una branca de canyella.
  • La pell ratllada d’una llimona i una taronja.
  • Caramel líquid.

Preparació:

Bullir la llet amb la pell de la llimona, la taronja i la branca de canyella.

Batre els ous i afegir el sucre.

Desfer el torró amb la batedora, afegint una miqueta de llet freda.

Barrejar-ho tot, remenar bé i deixar refredar.

Poseu caramel a la base del motlle i afegir la mescla.

Coure al forn 180 graus, durant 1 hora al bany maria.

Servir fred acompanyat d’unes galetes o melindros.

Notícies semblants: