Ingredients:
- Un pebrot vermell.
- Una albergínia.
- Cinc espàrrecs naturals.
- Dues patates mitjanes.
- Un all tendre.
- Dos o tres ous durs de guatlla.
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una plata de forn, untada amb oli, posar el pebrot, l’albergínia i la patata i ficar-ho al forn preescalfat a 200 graus uns 20 minuts. Cinc minuts abans d’acabar, afegir els espàrrecs.
Deixar refredar i pelar el pebrot i l’albergínia, tallar a tires i salpebrar.
Amb una forquilla, desfer les patates i salpebrar-les.
Per muntar el plat, posar un cilindre i col·locar una capa de patata desfeta, al damunt una capa de pebrot, un altre d’albergínia. I repetir, una capa de patata, una de pebrot i albergínia.
Retirar el cilindre i guarnir-ho amb els espàrrecs, els ous de guatlla i l’all tendre tallat ben petit.
Finalment ruixeu-lo amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra.