Ingredients:
- 250 grams de castanyes
- 750 ml. de llet sencera.
- 100 grams de sucre.
- 3 ous.
- Una baina de vainilla.
- Una branca de canyella.
- La pell d’una llimona.
- 3 flors d’anís estrellat.
- Caramel líquid.
Preparació:
Pelar les castanyes, no cal treure la pell de dins, i posar-les a bullir amb aigua i les tres flors d’anís, uns 20 minuts. Deixar-les refredar i pelar-les.
Posar al foc la llet amb la baina de vainilla, la branca de canyella i la pell de la llimona. Tancar el foc quan arrenqui el bull.
Triturar les castanyes pelades, batre els ous amb el sucre i barrejar-ho tot amb la llet. Remenar bé.
Posar el caramel líquid a les flameres i omplir-les amb la barreja.
Posar-les al forn, a 200 graus, al bany maria uns 40 minuts.
Deixar refredar i ficar-los a la nevera.