Recepta de Cuina, Com es fa – Flam de Castanyes


0

Ingredients:

  • 250 grams de castanyes
  • 750 ml. de llet sencera.
  • 100 grams de sucre.
  • 3 ous.
  • Una baina de vainilla.
  • Una branca de canyella.
  • La pell d’una llimona.
  • 3 flors d’anís estrellat.
  • Caramel líquid.

Preparació:

Pelar les castanyes, no cal treure la pell de dins, i posar-les a bullir amb aigua i les tres flors d’anís, uns 20 minuts. Deixar-les refredar i pelar-les.

Posar al foc la llet amb la baina de vainilla, la branca de canyella i la pell de la llimona. Tancar el foc quan arrenqui el bull.

Triturar les castanyes pelades, batre els ous amb el sucre i barrejar-ho tot amb la llet. Remenar bé.

Posar el caramel líquid a les flameres i omplir-les amb la barreja.

Posar-les al forn, a 200 graus, al bany maria uns 40 minuts.

Deixar refredar i ficar-los a la nevera.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.