CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Patates gratinades al Roquefort

Ingredients:

  • Una patata per persona.
  • 50 grams de formatge roquefort.
  • 50 grams de formatge ratllat.
  • 200 ml. de nata per cuinar.
  • Una cullerada de mantega.
  • Orenga
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra,

Preparació:

Per preparar la salsa, posem en un pot una cullerada de mantega i els 50 grams de roquefort, un cop desfet a foc lent, afegim la nata i deixem coure uns 5 minuts a foc molt lent sense parar de remenar, perquè no es facin grumolls.

Es pelen les patates, es renten i es tallen en rodanxes d’un cm. aproximadament.

Se salpebren i es posen en una safata de forn amb un rajolí d’oli.

Es posen al forn fins que estiguin una mica daurades, llavors les traiem i les pintem amb la salsa, afegim formatge ratllat i una mica d’orenga pel damunt, un rajolí d’oli i les posem a gratinar uns cinc minuts.

Notícies semblants: