Ingredients:
- Una patata per persona.
- 50 grams de formatge roquefort.
- 50 grams de formatge ratllat.
- 200 ml. de nata per cuinar.
- Una cullerada de mantega.
- Orenga
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra,
Preparació:
Per preparar la salsa, posem en un pot una cullerada de mantega i els 50 grams de roquefort, un cop desfet a foc lent, afegim la nata i deixem coure uns 5 minuts a foc molt lent sense parar de remenar, perquè no es facin grumolls.
Es pelen les patates, es renten i es tallen en rodanxes d’un cm. aproximadament.
Se salpebren i es posen en una safata de forn amb un rajolí d’oli.
Es posen al forn fins que estiguin una mica daurades, llavors les traiem i les pintem amb la salsa, afegim formatge ratllat i una mica d’orenga pel damunt, un rajolí d’oli i les posem a gratinar uns cinc minuts.