Recepta de Cuina, Com es fa – Castanyes torrades


-2

Ingredients:

  • Castanyes.
  • Una paella foradada.
  • Aigua.

Preparació:

Fer un petit tall a la part superior de la castanya perquè no esclatin.

Posar-les a la paella.

Es poden fer en una barbacoa, a la llar de foc o simplement al foc de la cuina.

Remenarem constantment perquè es torrin per totes bandes, depenen del foc, trigaran més o menys, en una cuina normal, aproximadament 20 minuts.

De tant en tant anar salpicant una mica d’aigua pel damunt. Aquesta humitat farà que no quedin tan eixutes i ens permetrà ralentí el torrat exterior. Això afavorirà que quedin ben cuites de dins i no se’ns cremin abans d’hora.

Per conservar-les calentes guardar-les en paper de diari a dins del forn, prèviament escalfat, però apagat.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
47
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
17
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
9
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

3 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.