CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Sopa de remolatxa amb mozzarella

Ingredients:

  • 1/2 kg de tomàquets pera.
  • 250 grs. de remolatxa cuita.
  • Boletes petites de mozzarella.
  • Un gra d’all.
  • Una cullerada de cafè de vinagre.
  • Un got d’aigua.
  • Cibulet.
  • Sal, pebre blanca i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar i tallar els tomàquets i posar-los en una batedora.

Tallem la remolatxa i l’afegim al got de la batedora junt amb el suc de coure la remolatxa.

Afegir una bola gran de mozzarella i el sèrum de conservació.

Posar el vinagre, el gra d’all picat, una mica d’oli, salpebrar i batre, no ha de quedar una crema, ha de quedar amb una consistència més lleugera.

Provar-la i rectificar de sal, pebre i vinagre.

La posem en un bol o plat afegim unes quantes boles petites de mozzarella i la decorem amb cibulet o altres herbes aromàtiques i uns trossets de mozzarella petits.

Tags: VERDURA

Notícies semblants: