Ingredients:
- 1/2 kg de tomàquets pera.
- 250 grs. de remolatxa cuita.
- Boletes petites de mozzarella.
- Un gra d’all.
- Una cullerada de cafè de vinagre.
- Un got d’aigua.
- Cibulet.
- Sal, pebre blanca i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Rentar i tallar els tomàquets i posar-los en una batedora.
Tallem la remolatxa i l’afegim al got de la batedora junt amb el suc de coure la remolatxa.
Afegir una bola gran de mozzarella i el sèrum de conservació.
Posar el vinagre, el gra d’all picat, una mica d’oli, salpebrar i batre, no ha de quedar una crema, ha de quedar amb una consistència més lleugera.
Provar-la i rectificar de sal, pebre i vinagre.
La posem en un bol o plat afegim unes quantes boles petites de mozzarella i la decorem amb cibulet o altres herbes aromàtiques i uns trossets de mozzarella petits.