Ingredients:
- Un plàtan per cada crep.
- 2 ous sencers.
- 1 cullerada petita de sal.
- 375 ml. de llet sencera.
- 125 grs. de farina.
- Una cullerada gran d’oli d’oliva
- 1 cullerada petita de sucre (sols si les feu per farcir de dolç)
- Mantega per fregir les creps.
- Sucre.
- Xarop de xocolata.
Preparació:
Batre tots els ingredients menys la mantega, fins a obtenir una pasta molt fina.
Escalfar una paella, refregar un tros de mantega per tota la paella i quan sigui ben calent, posar dues cullerades grans de pasta, moure la paella perquè la pasta es reparteixi, com si féssim una truita.
S’ha de fer molt de pressa, perquè es crema aviat. Donar-li la volta per fer-la per l’altra banda.
Daurar els plàtans en una paella amb una mica de sucre al fons, perquè quedin una mica caramel·litzats.
Estendre les creps, untar-les amb xarop de xocolata, posar un plàtan i enrotllar-les.
Servir calents amb unes gotes de xarop de xocolata pel damunt.