Fonda Rural Casa Angrill – Solsonès Lleida

 

La Casa Angrill és una fonda rural a la vall de les muntanyes de Montpol, a uns 20 kms. de Solsona (Lleida). Un lloc on el temps es deté per gaudir del descans, del menjar de la comarca i de la natura que l’envolta.

Disposa de sis habitacions amb bany, servei de bar i restaurant, sala de lectura, Wi-Fi gratuït, sala de jocs, llar de foc, piscina i jardí amb gronxadors i hamaques.

Des de Casa Angrill podem fer diferents excursions i visites.

El pont del Clop i la Ribera Salada, on a l’estiu ens podem refrescar amb un bon bany.

A l’hivern, podem passejar pel Pla dels Roures, al terme de Lladurs. Bordejant el riu gaudirem de pura naturalesa, caminant o amb bicicleta. Un dels llocs més macos és “Aigüesjuntes”, anomenat així perquè s’ajunten les aigües de dos rius.

Podem fer una visita a Lladurs i el seu castell. No se sap exactament de quina data és, la primera notícia que es té és de l’any 1000.

Hi ha una llegenda que diu que durant la guerra civil, un escamot de soldats liberals molt emprenyats, s’enfilaren fins al castell, per donar mort al seu rector. Aquest, en veure arribar les tropes, caminà fins a l’extrem del penya-segat i obrint el seu paraigua de pastor (tradicional paraigua de grans dimensions) es va precipitar al buit per evitar que l’agafessin, i d’aquesta manera va poder salvar la vida.

Després anem a Ceuró, un petit nucli de població integrat per dues masies, una església i una necròpoli. Els dòlmens daten de 3500 aC.

A uns 27 kms. tenim el Zoo del Pirineu, Ctra. d’Odèn L-401, km 35,6, 25283 Odèn, Lleida. Una activitat fantàstica perquè els nens coneguin la fauna de la zona. Està obert tots els dies i fan demostracions de vol d’aus rapaces.

Com arribar?

Enllaços:

Web Casa Angrill: turismoruralcasangrill.blogspot.com.es

Facebook Casa Angrill: facebook.com/Casangrill

Web Zoo del Pirineu: zoopirineu.com

Tags: CASA ANGRILL

Notícies semblants: