CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida de quinoa i brots d’espinacs

Ingredients:

  • 120 grams de quinoa.
  • Brots d’espinacs.
  • Dos o tres raves petits.
  • Mitja magrana.
  • Sal, vinagre d’arròs i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Posar la quinoa en un colador molt tupit i rentar-la dues vegades.

En un cassó, escalfar aigua amb sal, el triple d’aigua del volum de la quinoa.

Quan bulli, afegir la quinoa i quan torni a arrencar el bull, baixar el foc i coure-la uns 15 o 20 minuts. Seguir sempre les recomanacions de temps del productor. Deixar refredar.

En un plat, posar un fons de brots d’espinacs, la quinoa, els raves tallats a rodanxes i la magrana. Amanir amb sal, oli i vinagre. També es pot servir acompanyada d’una salsa vinagreta amb vinagre de Mòdena i mel.

Notícies semblants: