Ingredients:
- Un bròquil.
- 250 grams de rovellons o altres bolets de temporada.
- Dos grans d’all.
- Una copa de conyac.
- Una cullerada petita de maizena.
- Julivert.
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Rentar i tallar el bròquil en floretes i fer-lo al vapor. En una olla o cassola de vapor, posar quatre dits d’aigua i portar-la a ebullició. Col·locar el bròquil en el cistell de vapor, posar-li una mica de sal i deixar que es vagi fent amb el vapor de l’aigua, aproximadament uns 15 minuts.
Netegem els bolets amb un drap humit i els tallem a trossos no molt petits. En una paella amb dues cullerades d’oli, saltar els bolets. Afegir una mica de sal i pebre. Quan hagin tret tota l’aigua posar els alls i el julivert tot ben trinxat i afegir la copa de conyac, deixar evaporar l’alcohol i afegir mig got d’aigua amb una cullerada de maizena, per lligar la salsa.
Servir en una plata el bròquil, al mig els bolets i la salsa pel damunt.