CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Bròquil amb bolets de temporada

Ingredients:

  • Un bròquil.
  • 250 grams de rovellons o altres bolets de temporada.
  • Dos grans d’all.
  • Una copa de conyac.
  • Una cullerada petita de maizena.
  • Julivert.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar i tallar el bròquil en floretes i fer-lo al vapor. En una olla o cassola de vapor, posar quatre dits d’aigua i portar-la a ebullició. Col·locar el bròquil en el cistell de vapor, posar-li una mica de sal i deixar que es vagi fent amb el vapor de l’aigua, aproximadament uns 15 minuts.

Netegem els bolets amb un drap humit i els tallem a trossos no molt petits. En una paella amb dues cullerades d’oli, saltar els bolets. Afegir una mica de sal i pebre. Quan hagin tret tota l’aigua posar els alls i el julivert tot ben trinxat i afegir la copa de conyac, deixar evaporar l’alcohol i afegir mig got d’aigua amb una cullerada de maizena, per lligar la salsa.

Servir en una plata el bròquil, al mig els bolets i la salsa pel damunt.

Notícies semblants: