Ingredients:
- 1/2 conill.
- 100 grams de mongeta tendra.
- 2 carxofes.
- 200 grams de rovellons.
- Un pebrot verd.
- Una ceba.
- Dos grans d’all i una mica de julivert.
- Dos tomàquets madurs.
- Un got de vi blanc.
- Un litre de brou de verdures.
- 400 grams d’arròs bomba.
- Safrà.
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Tallem el conill a trossos petits, el salpebrem i el fregim en una paella amb oli.
Quan estigui daurat, afegim una ceba tallada a trossos petits, rossegem i posem el pebrot verd.
Quan estigui tot ven integrat, incorporem els alls i el julivert, tot ben trinxat, remenem i posem el safrà.
Incorporem les carxofes tallades a quarts, les mongetes tendres i els bolets, remenem i afegim els tomàquets ratllats, deixem que es vagi fent tot el sofregit, a foc lent, uns 10 minuts i aboquem el got de vi i deixem que es redueixi.
Posem el brou de verdures i quan bulli, afegim l’arròs i el deixem que vagi fent xup xup de 18 a 20 minuts.