CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Arròs de verdures amb bolets i conill

Ingredients:

  • 1/2 conill.
  • 100 grams de mongeta tendra.
  • 2 carxofes.
  • 200 grams de rovellons.
  • Un pebrot verd.
  • Una ceba.
  • Dos grans d’all i una mica de julivert.
  • Dos tomàquets madurs.
  • Un got de vi blanc.
  • Un litre de brou de verdures.
  • 400 grams d’arròs bomba.
  • Safrà.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Tallem el conill a trossos petits, el salpebrem i el fregim en una paella amb oli.

Quan estigui daurat, afegim una ceba tallada a trossos petits, rossegem i posem el pebrot verd.

Quan estigui tot ven integrat, incorporem els alls i el julivert, tot ben trinxat, remenem i posem el safrà.

Incorporem les carxofes tallades a quarts, les mongetes tendres i els bolets, remenem i afegim els tomàquets ratllats, deixem que es vagi fent tot el sofregit, a foc lent, uns 10 minuts i aboquem el got de vi i deixem que es redueixi.

Posem el brou de verdures i quan bulli, afegim l’arròs i el deixem que vagi fent xup xup de 18 a 20 minuts.

Notícies semblants: