Ingredients:
- 200 grams de galetes Maria
- 60 gams de mantega
- 4 llimones
- 2 llimes
- 150 grams de sucre
- 6 fulls de gelatina
- 400 ml de nata
- 1/2 sobre de gelatina de llimona
Preparació:
Triturar les galetes fins quedin ben picades i barrejar-les amb la mantega, això serà la base del pastís.
Posar-les en el fons del motlle, prement bé amb una cullera, perquè quedi una base compacta. Ficar-ho a la nevera, mentre preparem la resta dels ingredients.
Hidratar els fulls de gelatina amb aigua freda.
Esprémer les llimes i llimones i escalfar el suc amb el sucre. Quan arrenqui el bull, retirar del foc i afegir la gelatina ben escorreguda. Deixar-ho refredar a temperatura ambient.
Muntar la nata, afegir el suc un cop fred i barrejar-ho amb moviments envoltants perquè la nata no
s’abaixi.
Abocar-ho en el motlle, sobre la galeta i deixar-ho quallar un mínim de 8 hores a la nevera.
Desfer la gelatina de llimona en 125 ml. d’aigua calenta. Un cop dissolta, afegir 125 ml d’aigua freda i deixar que es refredi del tot, a temperatura ambient i abocar-la sobre la mousse de llima – llimona.
Tornar a posar-lo a la nevera un mínim de 4 hores, perquè qualli la gelatina.