Aterratge d’emergència a la Rambla de Barcelona – 1934

El 29 de setembre de 1934 un avió militar que sobrevolava Barcelona amb motiu del sepeli d’un militar mort uns dies abans en un accident d’aviació a Lleó, va aterrar a la Rambla Santa Mònica de Barcelona. Quan sobrevolava la plaça Catalunya va començar a perdre benzina i el motor es va parar. El pilot per evitar una tragèdia a la plaça Catalunya que en aquells moments estava plena de gent, va anar planejant fins que al final va aterrar a la part baixa de la Rambla.

La intenció del pilot era arribar fins a Colom i aterrar al mar, però no va poder arribar. Malgrat l’aparatositat de l’accident, tan sols es van registrar tres ferits, dos tripulants de l’avió que van ser traslladats a l’Hospital Militar en estat greu i un vianant que va resultar ferit lleu quan una ala de l’avió el va tocar. Afortunadament tots tres es van recuperar.

Tags: Accident aviació, Barcelona Abans, Rambles

Notícies semblants: