Recepta de Cuina, Com es fa – Bacallà amb samfaina


0
987 shares

 

Ingredients:

  • Dos lloms de bacallà dessalat per persona
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Un pebrot vermell
  • Un pebrot verd
  • Tres tomàquets madurs
  • Uns fulls d’anet (eneldo)
  • Farina
  • Sal, sucre, pebre vermell dolç, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Enfarinem els lloms de bacallà i els fregim en una paella amb oli ben calent. Els traiem i els reservem.

En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba tallada en juliana, el gra d’all trinxat i els pebrots tallats a quadrats no molt petits. Afegim una mica de sal, no gaire, ja que el bacallà ja és salat, i una mica de pebre negre. Ho deixem que vagi fent xup xup uns 15 minuts a foc lent.

Afegim els tomàquets ratllats, un polsim de sucre i un altre de pebre vermell dolc. Deixem coure la samfaina uns 10 minuts més, rectifiquem de sal i posem els lloms de bacallà, remenem la cassola i ho deixem cinc minuts més.

Espolsem una mica d’anet pel damunt. L’anet és una herba que combina molt bé amb tots els peixos.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0
987 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
10
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.