Ingredients:
- Dues albergínies llargues
- 150 grams de pernil ibèric
- 150 grams de pernil dolç
- Una ceba mitjana
- Un gra d’all
- Formatge ratllat
- Dues cullerades de salsa de tomàquet fregit
- Dues cullerades de salsa beixamel
- Formatge de cabra fresc
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
- Orenga.
Preparació:
Obrir les albergínies per la meitat i amb una cullera buidar-les i reservar la carn.
En una paella amb dues cullerades d’oli, fer un sofregit amb la ceba i l’all, a mitja cocció afegir la carn de les albergínies tallada a trossos, petits i deixar que vagi fent xup-xup uns 10 minuts a foc lent.
Afegir el pernil ibèric i dolç i deixar fer uns cinc minuts més.
Incorporar el tomàquet i la beixamel, remenar bé i afegir l’orenga.
Farcir les albergínies amb aquesta pasta, posar un tall de formatge de cabra i formatge ratllat pel damunt. Espolsar una mica d’orenga.
Posar-les al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 10 minuts, els darrers cinc minuts engegar el gratinador.