CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Albergínies farcides de pernil i formatge

 

Ingredients:

  • Dues albergínies llargues
  • 150 grams de pernil ibèric
  • 150 grams de pernil dolç
  • Una ceba mitjana
  • Un gra d’all
  • Formatge ratllat
  • Dues cullerades de salsa de tomàquet fregit
  • Dues cullerades de salsa beixamel
  • Formatge de cabra fresc
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
  • Orenga.

Preparació:

Obrir les albergínies per la meitat i amb una cullera buidar-les i reservar la carn.

En una paella amb dues cullerades d’oli, fer un sofregit amb la ceba i l’all, a mitja cocció afegir la carn de les albergínies tallada a trossos, petits i deixar que vagi fent xup-xup uns 10 minuts a foc lent.

Afegir el pernil ibèric i dolç i deixar fer uns cinc minuts més.

Incorporar el tomàquet i la beixamel, remenar bé i afegir l’orenga.

Farcir les albergínies amb aquesta pasta, posar un tall de formatge de cabra i formatge ratllat pel damunt. Espolsar una mica d’orenga.

Posar-les al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 10 minuts, els darrers cinc minuts engegar el gratinador.

 

Tags: Albergínies

Notícies semblants: