CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Torró de mojito

 

Ingredients:

  • 250 gr. de xocolata blanca
  • 60 ml de nata per muntar
  • 45 grsde sucre bru
  • 25 grsde llard de porc
  • Una copa de rom blanc
  • La raspadura d’una llima
  • El suc d’una llima
  • Menta fresca
  • 70 grams de xocolata negra per la cobertura

Preparació:

Fonem la xocolata negra al bany maria o al microones, folrem el motlle on farem el torró i el posem a refredar a la nevera.

Mentre es refreda la cobertura, farem el trufat de mojito. En un pot posem la nata líquida amb el sucre, el llard i un bon grapat de fulles de menta.

Ho escalfem a foc lent fins que arrenqui el bull. El separem del foc i triturem amb la batedora perquè es desfacin les fulles de menta.

Tornem a posar al foc fins que torni a arrencar el bull, el separem del foc i anem afegint la xocolata blanca, a poc a poc, fins que estigui completament desfeta.

Afegim la raspadura de la llima, la copa de rom i el suc de llima i ho barregem tot bé.

Deixem refredar una mica i ho posem en el motlle que tenim a la nevera amb la base de xocolata negra, ho tornem a posar a la nevera un mínim de dues hores, tornem a cobrir amb xocolata negra i tornem a deixar-lo a la nevera dues hores més.

Queda amb una cobertura de xocolata dur i el trufat de mojito molt cremós.

 

Tags: mojito, Torró

Notícies semblants: