CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Brioix

Brioix

Ingredients:

  • 150 grams de llet sencera.
  •  50 grams de mantega.
  •  Tres rovells d’ou.
  •  20 grams de llevat fresc.
  • 400 grams de farina de força.
  • 50 grams de sucre.
  • Un polsim de sal.

Preparació:

Barrejar la llet amb la mantega (a temperatura ambient) i batre amb la batedora. Afegir els rovells d’ou i tornar a batre.

Posar la farina, el sucre,  la sal i pastar una estona. Deixar reposar 30 minuts en un lloc fresc o a la nevera.

Fer boles com si fossin panets i deixar reposar uns 30 minuts.

Pintar-los amb rovell d’ou batut i coure’ls al forn, preescalfat a 200 graus uns 5 minuts, baixar la temperatura a 180 graus i coure uns 10 minuts més.

Es poden menjar sols o bé fer amb pernil, formatge, sobrassada, xocolata, etc. com si fossin entrepans.

Tags: Brioix

Notícies semblants: