CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Hamburgueses de calçots

Hamburgueses de calçots

Ingredients:

  • 1/2 kg. de carn de vedella o mixta, picada
  • 10 calçots (2 calçots per hamburguesa)
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Netegem i rentem bé els calçots fins que no els hi quedi res de terra i els posem a la graella del forn. Tirem un rajolí d’oli pel damunt i els fem al forn a la temperatura més alta, uns 7 minuts per cada costat, fins que estiguin tous i torrats.

Salpebrem la carn picada i afegim els calçots tallats a trossets petits. Pastem tot junt fins que quedi tot ben integrat.

Amb ajuda d’un motlle, anem donant forma a les hamburgueses i les fem a la planxa amb un rajolí d’oli.

Es poden acompanyar, d’algun calçot i salsa de calçots.

Tags: Calçots, Hamburguesas

Notícies semblants: